Avenueta pitkin kotiin

Tervetuloa meille. Aloitetaan uusiin nurkkiin tutustuminen eteisestä. Eteinen odottelee vielä liukuovien saapumista ja naulakon ripustamista seinään. Jokin lopullinen on kuitenkin löytänyt paikkansa. Woodnotesin harmaa Avenue-matto kotiutui lopulta eteiseen. Alun perin matto ostettiin makuuhuoneeseen, jonne kuitenkin haettiin jotain hieman pehmoisempaa materiaalia. Tämän jälkeen mattoa kaavailtiin keittiöön, mutta toistaiseksi keittiö ei tunnu kaipaavan mattoa. Onneksi keppoisen paperinarumaton siirtely käy helposti, eikä sisustusvimmoissa hääriessä tarvitse rekrytoida kummempia apuvoimia.

Syyskuunkuudes woodnotes avenue design suomi koti

Syyskuunkuudes woodnotes avenue harmaa valkoinen raidallinen matto uusi

Harmaasävyisessä matossa tiivistyy koko kodin keskeinen väripaletti. Harmaan sävyjä valkoisesta mustaan, sillä reseptillä on koottu kodin puitteet. Luonnollisesti harmaalle väritykselle annetaan hieman piristystä, ihan oikeillakin väreillä. Tällä hetkellä vielä tunnustelen kodin tunnelmaa ja lisään väripisteitä harkiten.

Eteisestä avautuu esteetön näkymä olohuoneeseen ja tila on kokonaisuudessaan melko pitkä, jonka takia maton vaakaraidat tasapainottavat tilaa kummasti. Aikaisemmin olohuoneen ja eteisen välillä oli seinä. Eteisen puolelle jäi pimeä käytävä ja reilusti hukkaneliöitä. Niinpä päätettiin naputella huoneet erottava tiiliseinä alas ja tila avartui kummasti. Samalla olohuone kasvoi entisestään.

Syyskuunkuudes woodenotes avenue westie koti harmaa uusi

Tämän kodin vastaanottokomiteaan kuuluu koiraneiti Ida, joka pysyi lähes liikahtamatta paikoillaan tämän kuvaussession ajan, linssilude kuin onkin. Mukavuudenhaluinen, lähes kaikille ystävällinen nelitassu vilahtelee blogissa satunnaisesti sisustuskoirana. Emäntänsä lailla koiruus antaa arvoa sisustustyynyille ja kaikille tekstiileille, jotka tekevät elämästä hivenen pehmeämpää.

2 thoughts on “Avenueta pitkin kotiin

  1. Kaunis matto! Ja lattia on ihan täydellinen.
    Uudet sohvat? Tai ehkä saan vastauksen olohuone-osiossa… Mä olen niin malttamaton!

    1. Matto on kiva ja lattiaa jaksan itsekin vielä hämmästellä, ei sitä kaikkialta halua edes laittaa mattojen peittoon. Sohvat/ sohva on vanha tuttu, mutta hieman uudessa muodossa – onneksi sohvan sai näpsäkästi kahteen osaan, niin ei tarvinnut lähteä sohvaostoksille. Sohvasta ja olohuoneesta on lisää tarinaa tulossa…kunhan tuo remppajamppa saa nuo olohuoneen kriittiset sipistelyt tehtyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *