Habitare 2018 lippuarvonta

Syksy on minulle inspiroivinta aikaa sisustaa ja rymsteerata kotona. Kesän jälkeen mieli on avoinna uusille ideoille ja väreille. Itse koen olevani luovimmillani sisustajana juurikin syksyllä.

Vaikka inspiraatiota ja ideoita voi ammentaa ihan jokapäiväisestä elämästä, arjesta tai vaikkapa luonnosta, syksyllä sisustajaa hemmotellaan erilaisilla tapahtumilla ja tilaisuuksilla. Ensi viikolla Helsingissä järjestetään Suomen suurin huonekalu-, design ja sisustustapahtuma Habitare, joka pidetään tuttuun tapaan Messukeskuksessa 12.-16.9.2018.

Tämän vuoden Habitaren teema on Roots – pintaa syvemmälle, joka näkyy niin osastoilla kuin messuohjelmassakin.

”Suunnittelussa aitous ja totuudellisuus näkyvät viimeistelemättömyytenä, keskeneräisyytenä, eriparisuutena ja sattumanvaraisuutena. Luovuus vie voiton annettujen sääntöjen mukaan toimimiselta.”

Itse odotan messuilta suomalaisten brändien osastoja ja uutuuksiin tutustumista sekä sitä millaisia kokonaisuuksia messuosastoille on koottu – onko tämän vuoden osastot värikylläisiä vai ajattoman luonnonläheisiä kuten vuosi sitten? Millaisia asumisen suuntaviivoja piirtää Signals –alue, entä miltä näyttävät tulevaisuuden muotoiluklassikot Talentshopissa?

Odotan myös sitä, että saan kierrellä messuilla rauhakseen, tarkastella ympäristöä ja toivottavasti tavata myös kanssasisustajia.

Mikä parasta minulla on ilo arpoa kahden hengen lippupaketti (arvo 32-38 euroa) teille lukijoille. Kerrothan kommenttiboksiin, mitä odotat tämän vuoden messuilta ja jätäthän yhteystietosi sähköpostiruutuun, niin saan yhteyden sinuun. Arvonta on käynnissä 9.9. saakka.

35 thoughts on “Habitare 2018 lippuarvonta

 1. Olisipa mukava voittaa liput. Odotan uusia sisustusmerkkejä ja erityisesti ideoita kodin pieniin yksityiskohtiin 🙂

 2. Hei, olen muuttamassa uuteen asuntoon lokakuussa ja paria sisustus juttua olen pähkäillyt, toivottavasti löydän ratkaisun Hanitaresta.

 3. Menossa on kotona kaappien ja varastojen läpikäyminen, kirppispöydän varaus ja sisustuksen pieni uusiminen tämän myötä. Suurimman muutoksen tulevat kokemaan ehkä lastenhuoneet kun tehdään lasten huoneista teinien huoneet. Näihin etenkin kaipaisin ideoita messuilta! Olisi ihana voittaa liput messuille ja päästä ideoimaan!

 4. Muutto yhteen kihlatun kanssa: molemmat sisustushulluja joten odotan messuilta paljon inspiraatiota uuteen kotiimme!

 5. Odotan habitarelta taas sykähdyttäviä ideoita sisustukseen ja laatuaikaa puolisoni kanssa..

 6. Odotan uusia sisustusideoita ja ehkä löydämme uuden ruokapöydän ja sohvan tulevaan uuteen kotiimme. 🙂

 7. Odotan uusia ideoita ja inspiraatiota oman kodin sisustamiseen, varsinkin valaistukseen.

 8. Odotan ideoita tulevan remppaprojektimme sisustusratkaisuihin! Myös messutarjoukset kiinnostavat minua.

 9. Kaikelaisia ideoita, taloa rempattu nyt reilu vuosi, paljon on tehty ja vielä enemmän tekemättä. Kesälomalla olis mahtavaa saada remontista vapaapäivä ja lähteä miehen kanssa pois kotoa, vois sitten remonttia jatkaa uusilla silmillä. 😊

 10. Meillä on toisella paikkakunnalla asuvan ystävän kanssa yhteinen lapsivapaa päivä Habitaren, shoppailun ja lounaan merkeissä, joten odotan yhteistä aikaa messuilla. Lisäksi ajatuksena olisi saada ideoita uuden sohvan hankintaan ja muutenkin kerätä inspiraatiota kodin sisustukseen 😊

 11. Valaisinuutuuksia, tekstiilejä ja suosikkisohvasta tarjouksia. Sekä yllätyksiä 🙂

 12. Lastenhuoneet ovat uusintalistalla kun toiveena olisi päivittää huoneet teinien huoneiksi. Kaipaisin messuilta ideoita sisustukseen. 😊

 13. Tänä vuonna kaipaan erityisesti sisustusideoita uuteen kotiimme. Toiveena olisi löytää kauniit verhot ja muita tekstiilejä.

 14. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Ihania vastauksia ja olisipa ollut hienoa antaa liput koko porukalle. Arvonta on nyt suoritettu ja voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti. Arvonta on päättynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *