Marmoria ja auringonkeltaista keittiössä

Uusi viikko käyntiin ja kurkistus keittiöön, jossa välitila on saatu viimeisteltyä Tulikiven marmorilaatoilla. Kyseessä oli siis isompi laatta, josta sai helposti yhtenäistä pintaa. Laatta viimeistelee tilan, vaikka ihannetilanteessa laatta olisi ollut ladottu koko matkalle tason ja yläkaappien väliin. Ihastelen tuon tuosta Valkoisen Harmajan vaaleaa keittiötä ja kauniita marmorilaattoja subway-ladonnalla, välitilasta tulee heti viimeistellympi kun yksi materiaali täyttää koko tilan. Unelmatilanteessa tilaan olisi laitettu trendikäs kalanruoto-laatta kuten Janican uudessa keittiössä. Niin kuin jo aikaisemmassa ”Marmoria meilläkin” –postauksessa kirjoitin, meillä odotellaan putkiremonttia ja suuret investoinnit mahdollisesti rikki nakuteltavaan laatoitukseen ei innosta.

P1010165syyskuunkuudes_keittio_valitila_marmori5

syyskuunkuudes_keittio_valitila_marmori3

syyskuunkuudes_keittio_valitila_marmori2

syyskuunkuudes_keittio_valitila_marmori1

syyskuunkuudes_marmori_yrtit

Laattojen myötä pyrin karsimaan hieman tavaroita tästä nurkkauksesta. Kahvinkeitin ja blenderi ovat jokapäivä käytössä, eikä niitä ole järkevää jemmata kaapin perille. Suomen kauneimmissa kodeissa muutamassa talossa on vilahtanut kunnon aamiaiskaappi, johon on piiloitettu kaikki tykötarpeet aamiaisen valmistamista varten. Aamut taitavat olla meillä ainoa hetki päivässä, jolloin askeleet seuraavat tiettyjä merkkejä ja rutiinien täytyy toimia – näinpä oma kaappi 365 aamua varten ei ole liioittelua.

Lapuan Kankureiden raidallinen pyyhe on ostettu joku vuosi sitten kesälomamatkalla, keltainen väri tuo kaivattua väriä keittiöön. Kotoisuutta tuovat myös terrakotta ruukku sekä saippuapullot, ne ovat käytössä joka ruokailun jälkeen, joten mitäpä niitä jemmailemaan kaappeihin.

Keittiössä pyörähdetään vielä ennen kesää. Woodnotesin rullakaihdin on vihdoin saapunut liikkeeseen ja se saadaan pian paikoilleen.

2 thoughts on “Marmoria ja auringonkeltaista keittiössä

  1. Kaunis keittiö teillä.
    Woodnotesin rullaverhosta odottelen innolla postausta, olen ajatellut samalta valmistajalta verhoa omaankin kotiini.
    Aurinkoa kesään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *