Marmoria meilläkin

Vuoden ensimmäinen sisustusprojekti voidaan merkitä tehdyksi. Keittiön välitilan ongelma on ratkaistu ja Tulikiven suuri marmorilaatta on asennettu välitilaan. Kävin räpsimässä kuvat yhdestä nurkasta jo ennen homman viimeistelyä, alareunaan on tulossa vielä huomaamaton silikoni. Valitsimme italialaisen carrara-marmorin, jonka kuviointi on lähimpäni kvartsitasoa. Koska tason ja välitilan laatalla on eri valmistajat ja pelkästään erien välillä on suuria eroja, päädyimme valitsemaan laatan jossa on huomattavasti elävämpi pinta kuin tasossa. Näin välitila erottuu selvästi harmaampana kuin taso. Tulikiven Espoon myymälässä pääsimme valitsemaan muutamasta vaihtoehdosta juuri meille sopivan eron ja yksi vajaamittaiseksi jäävä laatta lyhennettiin siellä oikeaan kokoon. Erinomaista palvelua siis.

syyskuunkuudes_marble1
syyskuunkuudes_marble4

Nyt kun katselen tuon välitilan kiiltoa ja pintaa, pistää tuo tason himmeämpi kiilto hieman silmään. Isossa kuvassa se ei haittaa yhtään, mutta itse olisin toivonut tasoonkin hieman korkeampaa kiiltoa.

syyskuunkuudes_marble5

Otan keittiöstä kokonaisuudessaan kuvat, kunhan saan kahvinkeittimet ja muut systeemit lopullisille paikoilleen tasolla.Tällä hetkellä kaikki ylimääräinen tekisi mieli piilotella kaappien kätköihin, mutta katsotaan millaiseen puhdistukseen päädyn. Koko asunto käy läpi kevätpuhdistusta. Konmari teki tehtävänsä ja olen myynyt parin viikon aikana kaupunginosan kirppisten kautta omia sekä vauvan vaatteita ja kirjoja sekä elokuvia lähes parilla sadalla eurolla. Keittiöön tilasin Orthexin Gastromax säilytyslaatikoita, joilla särmään kuiva-ainelaatikot kuntoon. Talvivaatteet on kerrankin korjattu ajoissa talviteloilleen.

syyskuunkuudes_marble2

Siivousvimma on levinnyt myös blogiin ja ulkoasu tulee uudistumaan ihan lähiaikoina. Käykäähän antamassa mielipiteenne blogin toiminnallisuuksiin täällä, toki muukin palaute blogiin liittyen on tervetullutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *