Meidän joulu

syyskuunkuudes_joulu2015_f

syyskuunkuudes_joulu2015_g

syyskuunkuudes_joulu2015_c

Vielä muutama kuvamuisto joululta ennen uudenvuoden juhlia ja lupauksia. Leppoisissa merkeissä joulua vietettiin omassa kodissa. Olisihan sitä joulutunnelmaa voinut yrittää vielä hieman lisää ehostaa, mutta joskus ne visualistitontun tunnit ja päivät käyvät vähiin.

syyskuunkuudes_joulu2015_b

syyskuunkuudes_joulu2015_e

syyskuunkuudes_joulu2015_c

Joulun kunniaksi pikkutonttu teki hampaita ja joulupäivänä heräsimmekin siihen, kun ikenistä pilkotti kaksi vitivalkoista hammasta. Pikkutontulle oli kerääntynyt kuusen alle varsin mahtava läjä lahjoja, mutta tänä vuona parasta antia olivat lahjapaperit ja kuosilliset vaatteet.

syyskuunkuudes_joulu2015_p
syyskuunkuudes_joulu2015_l
syyskuunkuudes_joulu2015_k

Lahjoja sai myös isommatkin, ihan liikaakin. Meille paras juttu oli ehkä kuitenkin se, kun sai istahtaa rauhassa ruokapöytään. Visualistitontun kuvauskärsivällisyys loppui siinä vaiheessa, kun reppana sai lautaselleen viipaleen savonmaalta tuotua luomuruisleipää siian mädin kera.

syyskuunkuudes_joulu2015_h
syyskuunkuudes_joulu2015_i
syyskuunkuudes_joulu2015_j
syyskuunkuudes_joulu2015_e
syyskuunkuudes_joulu2015_o

Rauhaisaa oleilua siis meillä. Ulkoilua, lahjakirjoja, sukulaisten tapaamista ja pari elokuvaa, kun pikkutonttu uinaili päiväuniaan.

En saanut vielä joululahjaksi niitä kuuden tunnin yhtenäisiä unia, mutta muuta mukavaa senkin edestä ja kyllä ne pitkä yöunetkin on vielä tulossa tavalla tai toisella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *