Mustaa ja valkoista ennen syksyä

Jihuu, muistikortinlukija tuli ja pelasti kuvat kadotukselta. Muistikortin kätköistä löytyi kuvia kuukauden takaa, jolloin olohuoneessa näytti vielä kovin kesäiseltä. Syksy on tosiaan tullut.

syyskuunkuudes_mustavalkoista1
syyskuunkuudes_mustavalkoista3
syyskuunkuudes_mustavalkoista2

Valkoiset ruusut, kiiltävät kevykset ja musta varjostin, näyttävät silmään edelleenkin raikkaalta yhdistelmältä, mutta syksyn tullen mieli tekee jo jotain tunnelmallisempaa. Muutenkin tuo mustavalkoinen kausi alkaa hieman kyllästyttää, niin klassinen kuin se onkin. Tällä rintamalla on tuskin mitään radikaaleja muutoksia luvassa, ehkä syksyn aikana repäisen ja hankin jotain ihan oikean värisiä sohvatyynyjä.

Sisustuslehdissä näkyy enää ani harvoin täysin valkeita tai mustavalkoisia koteja, on entistä vaikeampi määritellä kauden muotiväriä kun väripaletin kaikki sävyt on sallittuja. Tämä on mielestäni ihan tervetullut muutos ja haastaa sisustajia vierailemaan välillä oman mukavuusalueen ulkopuolella erilaisten värikokeiluiden merkeissä. Samalla tuntuu, että niin muoti- kuin sisustustrendit ovat entistä sallivampia – kaikkien ei todellakaan tarvitse mahtua siihen samaan muottiin, eikä voida sormella osoittaa ettei joku asia ole muotia. Mielenkiintoista meille sisustusintoilijoille ja toivottavasti kestävämpää myös ympäristön kannalta.

syyskuunkuudes_mustavalkoista4
syyskuunkuudes_mustavalkoista11

Olisikohan muuten jo aika vaihtaa valkoiset verhot raskaampiin harmaisiin pellavaverhoihin? Ehkä odottelen, kunnes lehdet tippuvat talon edustalta. Tällä hetkellä maisema on kullan keltainen, kuvissa koivut ovat vielä vihreässä lehdessä ja parvekkeen kukatkin kesäisessä kuosissa. Aika rientää ja kuvat konkretisoivat muutoksen, etenkin tuon minineidin kanssa pitäisi muistaa ottaa jokaiselta päivältä kuva, koska seuraava on jo tyystin uudenlainen. Sisustus saattaa kestää aikaa, mutta nuo pienet muuttuvat joka päivä.

syyskuunkuudes_mustavalkoista5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *