New in – kuvat ja kohde

Vielä eilen illalla lampaita laskiessani mietin, että mitä jos en ostaisikaan uutta kameraa. Enhän mä nyt näin kotiäitinä voi mihinkään kameraan tuhlailla ja ottaahan niin moni kaikki kuvansa kännykällä, onhan kuvanlaatu puhelimissa jo hyvä. Ja enhän minä nyt suinkaan voi ostaa lähes ammattilaistasoista kameraa, enhän mä nyt niin hyvä kuvaaja ole.

No tänään kuitenkin kärräsin karavaanin Rajalalle ja ostin sen. Uuden kameran ja kuinka iloinen olenkaan. Kuvaus on kuulunut harrastuksiini lähes puolet elämästä ja edellisen kameran kuvanlaskija oli mennyt jo ympäri, koska otoksia oli kertynyt neljässä vuodessa kevyesti yli 10.000 kappaletta. Uusi kamera haastaa myös kuvaajaa tarttumaan haasteisiin ja kehittymään, nyt ei voi syyttää kuin itseään jos ei onnistu. Sehän tässä tavallaan pelottaakin. Uskotaan, että vanhakin koira voi oppia uusia temppuja.Luonnollisesti kameran käyttöohje on pakattu levykkeelle ja meillä ei ole levynlukijaa. Muutama säätö ja valikoiden salat on vielä hakusessa, mutta en malta olla jakamatta muutamia näpsyjä uudelta kameralta. Tänään oli pimeä päivä ja nämä kuvat olisi todellakin jäänyt ottamatta edellisellä varustuksella.

Kameran lisäksi uutta on sohvapöytä, joka vihdoin saapui Formverkistä. Tupaantulijaislahja, jonka hankkimiseen kului reilu vuosi.

Kiitos kaikille, hankintaan osallistuneille! Lisää kuvia, kunhan kameran kanssa tutustutaan paremmin.

2 thoughts on “New in – kuvat ja kohde

  1. Hei vaan 🙂 Nyt vaan opettelemaan kuvausta! Itsekin vasta aloittelija, mutta parempi sitä on harjoitella hyvällä vehkeellä kuin ihan piip### kameralla. Mulla pyörii koko ajan mukana Olympuksen Pen ja se on aivan m a h t a v a vehje. Suosittelen pienemmäksi matkaseuraksi.

    Kivalta näyttää blogi 🙂 Terkkuja pohjoisesta !

    1. Kiitos kannustuksesta ja tosiaan tämä on elämän mittainen harrastus, koskaan ei tule valmista. Ja tottahan se on, että kuvaaja kehittyy myös kameran myötä. Meillä oli myös tuollainen PEN käytössä, mutta möin sen nyt samalla kun ostin tämän kameran. Se on kyllä hieno ja monipuolinen kamera, mutta ajattelin että nyt pitää selvitä tällä ykköskameralla ja tietenkin myös kännykänkameroilla.

      Kiitos paljon kommentista ja hyvää vappua sinne pohjoiseen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *