Pääsiäinen

Tipujuhlat on nyt juhlittu ja paluu arkeen koittaa taas. Pääsiäinen kului suvun kera rennosti oleillen ja bebe kanssa puuhatessa. Pääsiäislukemiseksi minulle tarttui ylistetty Konmari ja järjestelysormet syyhyävät jo kirjan ollessa puolessa välissä. Järjestelyvimmaa oli ilmoilla jo ennen tätä opusta, mutta nyt aion pistää keittiön kuiva-ainelaatikon ruotuun ja käydä vaatekaapin lävitse tarkasti. Jonkin pysyvä ratkaisu täytyy keksiä myös asunnon silloin tällöin valtaaville pyykkikasoille. Konmari lupaili apua kaikkiin näihin.

syyskuunkuudes_paasiainen2016_1
syyskuunkuudes_paasiainen2016_2

Siltikin vähän mietityttää se, kuinka bestselleriksi nousee kirja, joka opastaa ihmisiä siivoamaan, elämään haalimansa materiaalin kanssa ja luopumaan turhasta. Milloin me teimme ongelman tavaran haalimisesta ja shoppasimme kotimme täyteen? Tässä on ainakin minulle vissi ristiriita ja tuntuu tavallaan nurinkuriselta, että tarvitsemme opastusta näin arkisiin asioihin ja tavaranpaljoudesta tulee meille ongelma. Konmari on kevyttä luettavaa ja kun maailma kuohuu on välillä hyvä keskittyä siihen, miten viikata paidat kaappiit ja edes mielessään järjestellä elämäänsä.

Nyt unille. Kauniita unia ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille, joita on pääsiäisen aikana saapunut vierailemaan blogiin. Suurkiitos tästä Valkoisen Harmajan Suville, joka pyysi blogissaan vinkkaamaan uusia blogituttavuuksia. Itsekin löysin listalta muutaman ihan uuden tuttavuuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *