Paikka auringossa

syyskuunkuudes_terassi-1

Jos kesälomalla tuskailin sen kanssa, ettei valmista synny suunnitellussa ajassa, niin tässä esimerkki siitä kuinka pienellä vaivalla voi nopeasti tuoda kauneutta ympärilleen. Beben nukkuessa päiväuniaan kokosimme äitini kanssa kalusteet terassille ja katoimme pöydän valmiiksi lounasta varten. Suorittajalomailijalle on tärkeää saada edes jotain pientä aikaiseksi ja omia projekteja eteenpäin, vaikka ne ei olisi suorastaan maailmaa mullistavia.

syyskuunkuudes_terassi-1-6

Mökin terassille hankittiin tänä kesänä uusi ruokailuryhmä Ikeasta. Äpplaro-ryhmä sai kaverikseen vanhat tuolit, jotka ovat kuuluneet mökin kesäkalustukseen 90-luvulta saakka. Toivottavasti ensi kesänä jää aikaa näiden kunnostamiseen, sillä tuolit eivät varmastikaan pahastuisi uudesta maalipinnasta ja ajanhenkisestä verhoilusta. Terassikalusteiden alle voisi vielä hankkia ison maton kokoamaan ryhmän. Terassikivetys puolestaan saisi uuden ilmeen helposti saumausta paikkaamalla. Tästä kesästä oppineena, jätän to do -listan tässä vaiheessa ajatuksen tasolle ja yllätän itseni ensi kesänä, jos saan jotain aikaiseksi.

syyskuunkuudes_terassi-1-4

syyskuunkuudes_terassi-1-2

syyskuunkuudes_terassi-1-5

syyskuunkuudes_terassi-1-3

Pöytään laitettiin myös mökin omaa astiastoa Arabian Dominoista, jotka kuuluvat kesään niin kuin mansikat ja uudet perunat tillin kera.

Terassielämässä on myös se hyvä puoli, että aina voi kääntää katseensa kohti järveä, jolloin rakennustyömaa jää selän taakse. Niin ja kerrostalon asukas innostuu myös siitä, että kukat pöydän kaunistukseksi voi taittaa omasta penkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *