Pihakeinut klassisen sisustajan makuun

Keinu ja mökkiranta – siinäpä vasta klassinen lomapari. Vähän niin kuin mansikat ja vaniljajäätelö. Ne vain kuuluvat yhteen. Lomakirjan lueskelu saa ihan oman silauksensa kiikun pehmeästä keinutuksesta. Järvimaiseman katselu keinusta on yhtä tehokas rentouttaja kuin parhaat mindfulness-harjoitukset.

Meidän mökkikeinu on nähnyt parhaat aikansa 90-luvun taitteessa, joten kesäalet on hyvä hetki katsastaa uusia vaihtoehtoja. Kokosin alennusmyyntien parhaat pihakeinut mökkimaisemaan.

1. Parolan Rottingin klassikko riippukeinu
2. Reimann Retro-terassikeinu
3. Hillerstorp Marstand
4. Nordic Country Home Palermo-keinutuoli

Pihakeinujen muotoilu on jäänyt johonkin vuosikymmenten taakse, mutta onneksi tarjolla on myös klassisempia vaihtoehtoja. Omaan silmään parhaat vaihtoehdot löytyivät Hillerstropin-mallistosta, jossa oli kauniita valkoiseksi maalattuja puukeinuja niin omalla rungolla että kattoon kiinnitettävänä. Hillerstorp on skandinaavien suurin puutarhakalusteiden valmistaja ja valikoimasta löytyy klassisia puutarhakalusteita, joita on vähemmän tarjolla Maskujen ja vastaavien alelaareista.

Kattoon kiinnitettävässä mallissa on nostalginen tunnelma, joka tuo mieleen vanhojen elokuvien kesätunnelmoinnin. Tällaisia malleja löytyi niin Hillerstorpilta kuin Reimannin verkkokaupasta. Jos perinteiset mallit eivät istu omalle terassille, mikäpä estää kiikkustuolien kokoamista yhdeksi ryhmäksi aurinkotuolien tapaan.
Pienempään tilaan puolestaan sopii oma ikisuosikkini Parolan rottingin klassikko keinu, joka sopii sekä sisä- että ulkotiloihin.

Lokoisia kesäpäiviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *