Sadepäivän ilot – puhtaat lakanat

syyskuunkuudes makuuhuoneen sisustus3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sadepäivän ilot. Puhtaat lakanat, tavaroiden järjestelyä, päiväunet ja uudella kameralla leikkimistä. Luvassa taas arkipyhien juhlaksi kruunaava viikko, joten mikäs tässä lokoilla, loppuviikosta brunssittelua ja herkuttelua ystävien kanssa.

Herkuista tekstiilikattaukseen. Kuviokauden jälkeen tuli taas ikävä puhtaan valkoisia lakanoita. Lakanoiden vaihdon yhteydessä järjestelin makuuhuonetta. Eilen kävin tekemässä pieniä sisutusostoksia Nougatissa ja alun perin ajattelin sijoittaa Tine K –tyynyt vierashuoneen puolelle. Kokeilin niitä makuuhuoneeseen ja hiekan värinen kuvio sopikin yllättävän hyvin vaaleaan petaukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

syyskuunkuudes makuuhuone sisustus Tinek

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen kartellut beigeä ja hiekan sävyjä tekstiileissä jokusen vuoden. Lähes kymmenen vuoden takainen maitokahvilla sävytetty sisustusinnostus jätti lähtemättömän muistijäljen omalle sisustusfilmille ja siitä lähtien beige on puuttunut omasta väripaletista. Väripuritaanina olen kuitenkin saanut huomata, että ”lämpimämpi sävyinen harmaa” tuo tervetullutta vaihtelua valkoisen, mustan ja harmaan joukkoon. Niin ja tarvitseehan se täydellinen ”greige” harmaan pariksi beigen. Tiedän, väri-iloittelu harmaalla ja beigellä kuulostaa samalta kuin helmikorvakorut mielenosoituksessa.

syyskuunkuudes makuuhuone sisustus4

Talven aikana makuuhuoneeseen saatiin yöpöydiksi anopin varastosta löytyneet Muuramen pikkulipastot. Lipastot hakivat maalaamosta uuden värin niskaansa ja nyt ne ovat kuin uudet. Maalipinnan säilyttämiseksi olen harkinnut lasilevyjen hankkimista pöydille. Sängynpäädyn osalta en ole vielä osannut tehdä päätöksiä. Alun perin suunnitelmissa oli rakennella itse sängynpääty kangaspäällisineen, mutta toistaiseksi seinille kiipeilevä kirsikkapuun oksat ovat riittäneet päädyksi. Etenkin näin kevään tullessa Hooked on Wallsin Blossom –tapetti tuntuu jotenkin sopivan herttaiselta ja rauhoittavalta, enkä ole kaivannut huoneeseen liioin muita koristeita. Talvisin toki kaikki pehmeys olisi tervetullutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väripuritaanina sain muuten hetken sulatella lahjaksi saatua omenanvihreää vitriini-rasiaa, joka kuitenkin nyt on kuin tehty tuohon yöpöydälle. Siinä taitaa olla sitä samaa kevään tuntua kuin tapetissakin. Ja tuo vaaleavihreä piristää ankeaakin aamua.

Kameraleikeistä sen verran, että Nikonin luottojärkkärin rinnalle hankittiin Stockmannin hifi-osaston poistomyynnistä pienempi Nikonin PEN –minijärkkäri. Yllättäen pienempi kamera näyttää olevan luotettavampi pilvisen päivän hämärissä olosuhteissa.Ja kas kuka kiinnostui myös uudesta kamerasta ja päätti ottaa tilan haltuun, sisustuskoira Ida. Hänen kuninkaallinen korkeutensa tahtoisi käpäistä ulkona, joten ei muuta kuin usvaiseen iltaan pienelle jaloittelulle.

syyskuunkuudes makuuhuone sisustus1

4 thoughts on “Sadepäivän ilot – puhtaat lakanat

  1. Nuo ruskeanvalkoiset tyynyt – ihan mielettömän kauniit! Siis pakko saada 🙂 Ja muutenkin täytyy tutustua sun ihanaan blogiin! Esittelyteksti sai hymyn huulille hyggeineen ja viikonloppukukkasineen, just niin <3 Eikä unohdeta vikan kuvan suloisuutta, rapsutuksia! 🙂

    1. Tervetuloa Cherry ja kiva kuulla, jos viihdyt! Alimman kuvan sisustuskoira lähettää kovasti terveisiä blogikaimalleen ja nuo tyynyt oli oikein kiva löytö Nougasta, tuo ruskea taittaa jossakin valossa hieman vaaleanpunaiseen, mikä taitaa olla kevään väri 😉

    1. Tapetti on Hooked On Wallsin Secret Garden ja se on tilattu Marickenin kautta. Ihan todella kaunis tapetti myös näin livenä ja harmaan sävy ikään kuin vaihtelee väriä auringon valon mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *