Sininen hetki ennen joulua

syyskuunkuudes_sinista_olohuone1

Taas nyhjästään juttua tyynynnurkasta ja sohvatyynyistä. Itse toki arvostan enemmän niitä sisustusblogeja, joissa sisältö on hieman kunnianhimoisempaa ja luovempaa kuin uusien tai uusvanhojen sohvatyynyjen esittely. Tänään mennään kuitenkin sieltä mistä aita on matalin ja todettakoon, että tällä hetkellä sisustaminen kodissa on juuri tätä – tekstiilien pientä vaihtelua. Tyynyliinat vaihtuvat siinä samalla, kun beibe leikkii lelukaarensa alla . Päiväuniaikaan jää harvoin aikaa miettiä saatikka kokeilla uutta järjestystä vaan aika hurahtaa ennemminkin järjestyksen pitoon. Päiväuni aika on myös sopiva hetki kuvaukseen, jos vaan aurinko sattuu vierailulle niin kuin viime viikolla.

syyskuunkuudes__sinista_olohuone4

syyskuunkuudes_balmuir2_olohuone

syyskuunkuudes__sinista_olohuone3

Ennen joulua vaihdoin olohuoneeseen kaapinperukoilta löydetyt mustikan siniset pellavatekstiilit. Pidän sinisestä toki paljon, mutta jotenkin olen hieman vierastanut näitä sävyjä ja tuo Chhatwal & Jonssonin syherökuosi vaatii hieman totuttelua. Omaan silmään sattuu paremmin graafiset kuosit, raidat ja klassisemmat kukat. Senpä takia nämä tekstiilit ovat jääneetkin etsimään itseään kaapin uumeniin. Välillä on hyvä piipahtaa oman mukavuusalueen ulkopuolella. Balmuirin pellava tyynyt ovat ihanan pehmoiset ja tuo mustikan sininen vaihtelee väriä valon mukaan, tummansinisestä lähes mustan puhuvaan.

Ulkona myrskyävä merituuli houkutteli vaihtamaan olohuoneen valkoiset verhot paksumpiin harmaisiin pellavaverhoihin ja pakkasin jo nuo taustalla vilkkuvat valkoiset verhot odottamaan ensi kevättä. Hulluilta Päiviltä tilattu Tom Dixonin valaisin on saapunut postiin ja pian päästään sovittelemaan sitä olohuoneen kattoon, siitä lisää varmastikin jo ensi viikolla.

Hyvää viikonloppua muruset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *