Syksy – sisustajan parasta aikaa?

Syyskuunkuudes ruokailutila1
Syyskuun ensimmäinen päivä. Tästä se syksy virallisesti alkaa. Vaikka pidänkin kesästä ja lämmöstä yli kaiken ja talven pimeät sadepäivät ahdistavat, on syksy kuin uuden alku. Akut on ladattu kesäauringolla ja sisustaminen kiinnostaa taas. Pöydässä on vielä muistoja viikonlopun kastetilaisuudesta. Itse kemut, kun jäivät suunnitelmien vastaisesti tallentamatta blogia varten. Tärkeintä oli keskittyä juhlaan, vieraisiin ja toki juhlan päätähteen, niinpä kuvaaminen jäi omalta osalta väliin. Kattauksessa oli jo syksyn tuntua, vaikka juhlaa vietettiin kesäisissä tunnelmissa. Syksy taitaa olla parasta aikaa sisustajalle, uusia mallistoja julkaistaan tuon tuosta, vaaleat pastellit vaihtuvat syksyn lämpimiin sävyihin ja kesän jälkeen koti on taas ajankohtainen. Nurkkia laitetaan valmiiksi tulevaa talvea varten, rakennetaan ikään kuin pesää talviunia varten.

Syyskuunkuudes ruokailutila syksy2015_2

syyskuunkuudes ruokailutila syksy2015_5syyskuunkuudes ruokailutila syksy2015_3

Helsinki Design Weekin käynnistyessä kaupunki on täynnä kiinnostavia tapahtumia. Viikonloppuna neiti saa jäädä hetkeksi isänsä hoiviin, kun pistäydyn Kaapelitehtaan Design Marketissa. Hakusessa on etenkin tekstiilit ja lastenhuoneen sisustusasiat, kenties jotain isompaakin löytyy. Seuraavalla viikolla onkin vuorossa Habitare, johon haaveilen pääseväni neidin kera, katsotaan kuinka kauan tyttö viihtyy vaunuissa messukeskuksen käytävillä. Näiden lisäksi viikolla on monia muita kiinnostavia tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia mm. kaupunkimuotoiluun ja muotoilun mahdollisuuksiin liittyen. Muotoilu kaikessa laajuudessaan on aihe, josta jaarittelisin mieluusti viikko kausia ja haluaisin kovasti kuulla eri asiantuntijoita. Tänä vuonna Design Weekin teemana on aikakone, täältä voi kurkata mitä kaikkea tapahtumia Design Week sisältää tänä syksynä.

Kotinurkissa riittää myös puuhaa syksyllä. Keittiö kaipaa vielä viime silauksen, neidin huone on sisustamista vaille valmis ja eiköhän sitä syksyn pimetessä vaihdeta tekstiilejä sekä tunnelmoidaan kynttilän valossa. Sellaista siis luvassa sisustusrintamalla.

Vaan millaisia sisustusprojekteja teillä on luvassa syksylle?

syyskuunkuudes ruokailutila syksy2015_6
syyskuunkuudes ruokailutila syksy2015_4
Kuvat sen kertovat, kukkahullulta lähti taas mopo käsistä versojen kuvauksen suhteen. Form & Flora taikoi tämän syksyisen kimpun kastejuhlaan ja kaunotar on kuvan ansainnut.

2 thoughts on “Syksy – sisustajan parasta aikaa?

  1. Ihania kuvia!
    Yläkerran aula on mun murheen kryyni, se kaipaa uudistusta. Odotan myös inspiraatiopuuskaa, jotta saisin hiottua ja lakattua/maalattua Lundia-hyllyt. Lisäksi liityin facebookissa annetaan/vaihdetaan-ryhmään – komeroihin kertyneet kamat, ne pienetkin, saavat nyt kyytiä. Tällaista pientä syksyistä ”sisustuspuuhastelua” tiedossa.

    1. Ainahan sitä jotain pientä rojektia löytyy 😉 Facebookin kirppis-ryhmät on varsin tehokkaita kanavia, kun tavaroille pitää etsiä uusi omistaja. Lycka till aulan kanssa, ne kun on usein ovien hajoittamia tiloja, joissa ei liioin ehjiä seiniä ole. Inspiraatiota ja hämärtyviä syysiltoja odotellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *