Taulukollaasin alku

syyskuunkuudes flos sisustus ruokapöytä

Reilu viikko sitten meillä vietettiin tupaantulijaisia ystäväporukan kesken. Tuvassa taisi pistäytyä päivän aikana parisenkymmentä isompaa ja pienempää vierasta. Siinä tohinassa jäi tallentamatta niin tarjoilut kuin tunnelmat – hauskaa oli, vieraat oli niin ihania ja kauniita, tarjoilutkin taisivat maistua. Seuraavan kerran nappaan niistä kuvat ja laitan reseptit jakoon. Ennen tupareita podin kodikkuuskriisiä tai sitä, että koti ei tuntunut vielä kodikkaalta. Tietty henkilökohtaisuus puuttuu vielä näistä nurkista.

Tuumasta toimeen ja taulukollaasi alulle. Edellisestä kodista kokemusta keränneenä päätin, että tämä tauluseinä saisi olla säntillinen. Ei kikkailua eri kokoisilla ja värisillä kehyksillä, jotka lopulta häiritsevät silmääni, vaan selkeässä ryhdissä oleva taulurykelmä. Ja mitä niihin kehyksiin laitetaan? Muistoja reissuilta ja elämän varrelta, kuvia omasta elämästä ei netistä tilattuja printtejä.

syyskuunkuudes taulukollaasi mustavalko sisustus

syyskuunkuudes mustavalkoiset valokuvat taulukollaasi kuvat
syyskuunkuudes ruokailutila valkoinen koti

Yhdestä elämän hienoimmista päivistä on useita satoja ammattilaisen tallentamia kuvia ja poimin niiden joukosta paloja, jotka eivät kuitenkaan pomppaa silmille liian poseeraavina. En halua, että ruokailutilan seinästä tulee muistoseinä häille, kun olihan sitä elämää ennen sitä ja sen jälkeen. Tupareiden testiyleisö ei tuntunut kiinnittävän liikaa huomiota kuvien teemaan, joten lopputulos ei ehkä ole liian siirappinen. Näiden kuvien rinnalle on tulossa vielä toiset neljä kehystä, kunhan löydän sopivan kokoelman kuvia omista arkistoista. Ammattilaisen kuvien rinnalle on vaan melkoisen vaikea löytää kaveria omista räpsyistä.

syyskuunkuudes ruokailutila flos eames tuolit
syyskuunkuudes sisustus suomalainen koti
Siinäpä se hieman elettyä elämää ja henkilökohtaisia muistoja. Tästä se kodikkuus alkaa.

2 thoughts on “Taulukollaasin alku

  1. Kaunista! Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja edelliseen keittiöremonttipostaukseen liittyen: onko kuva siis tästä keittiö/ruokatilasta? Suuri muutos noihin remonttikuviin, kiinnostaa nähdä millaiseksi keittiön olette laittaneet. Kiva blogi muutenkin, jään seurailemaan 🙂

    1. Hei Mirka, kiitos viestistäsi ja tervetuloa blogin pariin. Tämä kuva on ruokailutilasta ja keittiö avautuu tuon ison peilin vasemmalle puolelle. Keittiön remonttikuvat on tarkoitus julkaista blogissa ensi viikolla ja samalla kertoa, että mistä se keittiö lopulta löytyi. Täytyypä käydä tutustumassa myös sinun blogiisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *