Tekstiilien kierrätystä huoneesta toiseen

syyskuunkuudes_makuuhuone_hookedonwalls4

Kevään tekstiilirumba on parhaimmillaan. Olohuoneen valkoiset kesäverhot odottavat silitettyinä ikkunoiden pesua ja ripustusta, tyynyt vaihtavat paikkaansa huoneesta toiseen. Viime kesänä nämä Chhatwal & Jonssonin tyynyt koristivat olohuonetta ja toivatkin sinne ihanan vaalean kesätunnelman. Jos näitä ostaessani pohdin, että paisley-kuosi sopisi hyvin myös makuuhuoneeseen ja edustaa samaa hempukkaa linjaa kuin tuo kukkatapettikin.

syyskuunkuudes_makuuhuone_hookedonwalls3
syyskuunkuudes_makuuhuone_hookedonwalls1
syyskuunkuudes_makuuhuone_hookedonwalls6

Tänä kesänä kaipaan olohuoneeseen värikkäämmin kukkivia kuoseja ja makuuhuoneessa taas raikasta vaaleutta vilvoittamaan hellepäivien päätteeksi (joita toivottavasti on luvassa reilusti tänä kesänä). Finlaysonin valkoiset pellavalakanat kiertävät varmaankin tänä kesänä pesukoneen ja kuivaushuoneen kautta suoraan takaisin käyttöön, niin ihanan vilpoisat ja vaaleat ne ovat. Tällä hetkellä ei kaipaa tänne muita kuoseja ja värejä kuin noissa tyynyissä, ellei sitten yöpöydälle eksy pari kukkasta.

syyskuunkuudes_makuuhuone_hookedonwalls5

syyskuunkuudes_makuuhuone_hookedonwalls2

Päiväpeitto on ollut harkinnassa jo pidemmän aikaa ja mallailin sitä nyt Pentikin torkkupeitolla, joka on alun perin hankittu kesäkotiin. Torkkupeitto on auttamattoman pieni tälle sängylle, mutta tuo yhden kerroksen lisää petaukseen.

syyskuunkuudes_makuuhuone_hookedonwalls_pieni

Tätä viimeistä kuvaa katsellessa mieleen tulee sängynpääty ja pitäisikö sellainen nikkaroida? Tähän mennessä tuo tapetti on riittänyt huoneen koristukseksi ja en ole varsinaisesti kaivannut päätyä. Varmaankin siinä vaiheessa, kun bebe muuttaa omaan huoneeseen, makuuhuone saattaa tuntua hivenen autiolta ja voisi olla ajankohtaista tehdä vaalealla pellavalla verhoiltu pääty. Siihen asti projektilista taitaa muutenkin olla melko täysi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *