Uusi alku

Reilu vuosi sitten päätin laittaa blogin jäähylle ja sanoa blogosfäärille hei hei. Aika ja jutun aiheet tuntuivat käyvän vähiin. En kokenut. että minulla olisi ollut mitään annettavaa blogilleni. Blogiin kulminoitui monenlaista turhautumista ja tuntui, että oman kodin nurkat oli kaluttu ja oli aika siirtyä eteenpäin. Oma koti ei näyttänyt enää omalta unelmakodilta ja oli aika vaikea ammentaa sieltä inpiraatiota sisustusblogiin. Entäpä aika. Täytyy myöntää, ettei ajan suhteen tilanne ei ole helpottunut. Päinvastoin. Aikapula on yltynyt suorastaan krooniseksi kiusaksi. Niinpä päätin, että teen tätä bloggailua niillä resursseilla, joita minulla on ja hienosäädän postaustahtia käytettävän ajan mukaan. Laadusta ei tingitä, vaan pyritään kokoajan parempaan.

Syyskuunkuudes valkoinen keittiö yritit uusi

Vuoden aikana ennättää tehdä monenlaista. Vaihtaa työpaikkaa, siviilisäätyä neidistä rouvaksi, lopulta pakata koko perheen nyssäkät ja vaihtaa osoitetta. Viimeisin näistä on vahvasti yhteydessä blogivireen löytymiseen – nyt on sisustamista lähes sadan neliön verran.

Uusi koti kiteyttää myös Syyskuun kuudennen idean – koti ja kyökki tekevät elämästä hitusen makeampaa. Sisustaminen ja herkuttelu ovat minun tapani rentoutua ja ladata akkuja. Koti ei ole näyteikkuna, vaan paikka rentoutumiseen ja yhdessä oloon. Kodin, kyökin ja tunnelmoinnin ympärille rakentuu Syyskuun kuudes. Kodin suolasta ja sokerista, ehkä parista ruutia tuovasta pippurista, niistä on tämä blogi tehty. Ei silotettua kiiltokuvaa, vaan ihan oikeaa elämää.

Syyskuunkuudes kitchenaid valkoinen keittiö uusi

Syykuunkuudes keittiö alessi uusi

Takana on monta kuukautta kestänyt remontti, enkä odota tämän kodin valmistuvan täydelliseksi silmän räpäyksessä. Kodin puitteet ovat listoja vaille valmiit. Listat saadaan toivottavasti joka nurkkaan ennen ensilunta. Minusta sisustaminen on jatkuva prosessi, jossa kokonaisuus elää ja muuttuu matkan varrella. Sisustaminen on päätöksentekoa, kompromisseja, löytöjä ja toivottavasti harvakseltaan vastaantulevia hutihankintoja. En siis tule esittämään teille valmista kotia vaan matkan kohti unelmakotia.

Syyskuunkuudes taulu sisustus valkoinen uusi

Syyskuunkuudes sisustus tekstiilit

Syyskuunkuudes neilikat suuri

Matkalla kohti unelmakotia valotan teille omaa sisustusfilosofiaani ja niitä periaatteita millä kotini rakennan. Ja toki matkan varrella myös herkutellaan ja keitellään kyökin puolella yksinkertaisia keitoksia. Ja koska blogin kirjoittaja on herkkujen lisäksi perso viikonloppukukkasille, tullaan näkemään myös klassisia otoksia kukkapuskista. Koska kenkähulluus, laukkumania ja vaatehysteria riipivät satunnaisesti tätä naista, saattavat löydöt vilahtaa blogissa satunnaisesti.

Tervetuloa matkaan mukaan, toivottavasti viihdyt ja jätät terveiset kommenttiboksin puolelle!

4 thoughts on “Uusi alku

  1. Mä olen niin onnellinen, että saan taas lukea sun blogia! Fiilistelen teidän uuden kodin kuvilla ennen kuin tulee hyvä sauma ja tungen teille kylään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *