Varjokuvia ja tekemättömiä asioita

Meillä on nukuttu viimeinen kuukausi hieman vaihtelevalla menestyksellä ja väsymyksestä johtuva sekava tila ei ole omiaan ruokkimaan luovuutta. Suokaa anteeksi hiljaiselo.

Samaan aikaan tyttö kehittyy ja kasvaa. Oppii koko ajan jotain uutta, kääntyy, pyrkii eteenpäin, seurustelee, leikkii ja nauraa. Vilaus kuva-arkistoihin todistaa konkreettisesti hetkien ainutlaatuisuuden. Näitä asioita opetellaan pienen elämässä vain kerran ja jokainen viikko muovaa vauvasta isompaa taaperoa. Nämä viikot vain katoavat ja toivottavasti katoavat ne katkonaiset yötkin.

Tänään paistaa kauniisti ja pakkaskeli houkutteli pikkuisenkin nukkumaan makoisat päiväunet. Matalalta paistava aurinko toi varjokuvat takaisin keittiöön ja houkutteli kaivamaan kameran esille, talven tullen nämä hetket pitää hyödyntää. Tuossa kuvatessa heräsi mieleen yksi tekemätön asia, keittiön välitilan viimeistely.
syyskuunkuudes_varjokuvat5
syyskuunkuudes_varjokuvat3

Tällä hetkellä houkuttelisi laittaa välitilaan ah niin trendikäs marmori. Se pehmentäisi kokonaisuutta ja antaisi valkoiselle keittiölle klassisen silauksen. Kulman takana odottavan putkiremontin takia ei olla kovin innokkaita sijoittamaan omaisuuksia materiaaliin, joka mahdollisesti saa vasaralta kyytiä remontin koittaessa. Marmorilaatat saadaan näin ollen unohtaa. Todennäköisin vaihtoehto on kirkas lasilevy.

syyskuunkuudes_varjokuvat1

syyskuunkuudes_varjokuvat2

syyskuunkuudes_varjokuvat4

Lasi tuntuu tällä hetkellä hieman kovalta materiaalilta, mutta sisustellaan keittiö pehmoisaksi. Laitetaan johonkin kohtaan kaunis asetelma leikkuulautoja, toiseen kohtaan taulu ja jostain kumman syystä mielessä pyörii myös relieffin palanen. Älkää kysykö mistä tämä ajatus tuli, mutta kunhan saan hyppysiini kaipaamani savenpalasen kokeilen ideaani.

Tuo Saanan ja Ollin kangaskori on yksi suosikeistani tällä hetkellä, sinne saa jemmattua tomaatit kypsymään tai sipulit piiloon.

Vaan nyt mennään, neiti heräsi päiväunilta ja johan tässä jo ikävä tulikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *