Vierashuoneen viimeistelyä

Välillä se unohtuu kokonaan, asunnon kolmas huone. Vierashuone, joka tällä hetkellä palvelee pyykinkäsittely tilana eli suomeksi sanottuna huoneen oven taakse kätketään melkoinen tekstiilikaaos. Sinne on kätketty kaikki silittämistä odottavat pyykit ja todistusaineisto kodinhoitajan viimeaikaisesta laiskuudesta. Yksi kevään projekteista on laittaa vierashuone viihtyisämmäksi ja vapauttaa neliöt pyykkien maihinnousulta. Siinä oli parjaussaarnaa pitkäperjantain kunniaksi, eiköhän se riitä?

Tällä hetkellä huoneessa on vierasvuoteena Ikean valkoinen Hemnes –sohvasänky, Hanna Korvelan Duetto –matto ja entisen kodin olohuoneesta lähtöpassit saanut nojatuoli. Hulluilta Päiviltä huoneeseen löytyi String Pocket –hylly. Alla oleviin kollaaseihin keräsin inspiraatiokuvia tekstiileistä ja asioista, joilla huoneeseen saisi hieman väriä ja pyykkihuoneesta tulisi satumaisen kepeä kesähuone.

syyskuunkuudes vierashuone1

Ikean sohvasta saa täydellisen lukunurkkauksen, kun sohvalle heittää ison läjän tyynyjä. Valkoiset pellava tekstiilit ovat raikas ja huoleton vaihtoehto, pienet rutut tekevät lukupesästä kotoisan. Valkoisen kaveriksi yhdistäisin Chhatwal & Jonssonin valkoharmaita ja vaaleanpunaisia tekstiilejä, jollaiset löytyvät ylärivistä oikealta. Voisi joukkoon eksyä muutama mustavalkoinen ja tummempi tyyny.

syyskuunkuudes vierashuone

Valkoiseen huoneeseen lämpöä tuo Stringin saarnihyllyt. Elloksen kuvastosta huoneeseen valitsin Dayn messinkisen hurrikaanin, joka voisi toimia suojaruukkuna kukille ja iltojen pimetessä kynttilälyhtynä. Messingin hohtoa on myös Elloksen George –sivupyödässä, jollaiselle on paikka sohvan vieressä. Päiväpeitoksi rento puuvillainen Tine K –vohvelikuvioitu peitto ja päivänunien ajaksi pään voisi painaa Saanan ja Ollin Myrskyn jälkeen kuosin koristamalle tyynylle.

Kyllähän näillä yksi pyykkihuone raikastuu. Leppoisia päiväunia pitkänperjantain kunniaksi itse kullekin!

Tuotteiden ostopaikat löytyvät linkkeistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *