Viikonloppukukat ja uusi maljakko

syyskuunkuudes pionit5

Kuulen jo yleisöstä huokaisun. Kuinka omaperäistä valkoisia kukkia blogissa ja vieläpä pioneja, tähän aikaan vuodesta. Härre men gud, kaikkea se keksii. Ne vaan näyttivät yksinkertaisesti niin kauniilta, että niistä oli pakko ottaa muutama kuva. Ja samalla tallentaa tämä valo. Ennen kuin jaarittelen valosta, vinkkinä muille pioneihin hurahtaneille, että kannattaa käydä kurkkaamassa Stockmannilta valmiiksi pakattuja nippuja – ovat tässä vaiheessa kevättä siellä hivenen edullisempia kuin kivajalkaputiikeissa. Edullinen löytö on myös tuo H&M Homen pullomaljakko. Niin sitä ajan kanssa oppii antamaan periksi turhille periaatteilleen, kuten sille ettei eri värisiä metalleja yhdistellä sisustuksessa.

syyskuunkuudes pionit1

syyskuunkuudes pionit2

syyskuunkuudes hm pullomaljakko

syyskuunkuudes pionit3

syyskuunkuudes pionit6

Pimeän talven aikana tuli mietittyä moneen kertaan, että miten sitä tuli valinneeksi tämän asunnon kodikseen? Merituuli ulisee ikkunoissa ja mustista ikkunoista loistaa vieressä kulkeva Länsiväylä ja harmaa merenjää. Kynttilöitä tuli poltettua tukottain.

Kevätaurinko palkitsee odotuksen. Ja sitä valoahan tulee päivän mittaan suunnasta ja toisesta. Valon ansiosta juuri tämä kohta keittiön ruokailutilan ja olohuoneen risteyksessä, on viehättävin tässä asunnossa. Aamulla aurinko jättää tilan viileään varjoonsa, päivällä lämmin valo siintää keittiöön ja tekee tilasta jo kellertävän. Iltapäivän muuttuessa iltaan, suoravalo muuttuu pehmeän vaaleanpunaiseksi ja varjokuvat aloittavat leikkinsä seinillä. Pimeän kansan kasvatti sitä jaksaa ihmetellä tuota valoa.

Valon ansiosta tästä kohdasta on tullut yksi lempipaikoistani tässä kodissa ja saareke on yksi mieluisampia kuvauspaikkoja. Tällä kertaa innostuin jopa kaivamaan kameran jalustan käyttöön ja kukkien kuvausta varten kiipeilin jopa keittiön pöydälle, mikä toki on omanlainen suorituksensa rantapallon kanssa.

Rantapallon kanssa pyörähtää käyntiin viimeinen viikko arkea tässä muodossa, jospa sen myötä tänne blogin puolella saisin hieman laadukkaampaa sisältöä. Ideoita on paljon, kunhan saan ne vain tuotantoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *